Nieuwe catalogus!

10 maart

Wij gaan heel binnenkort over op een andere catalogus. Een boek vinden gaat nu nog makkelijker doordat in de resultatenlijst meteen staat of het boek al aanwezig is. En wil je een boek reserveren? Ook dat gaat heel eenvoudig omdat je niet steeds opnieuw hoeft in te loggen. Daarnaast zijn er leuke en handige functies toegevoegd, zoals het maken van favorietenlijstjes en het geven van waarderingen en recensies. Aan jou de keuze of je je verlanglijstje met andere bibliotheekleden wilt delen (want ook dat kan!).

Planning
In de nacht van maandag 13 maart op dinsdag 14 maart wordt de huidige catalogus omgezet naar de nieuwe catalogus. Mogelijk zijn er op dinsdagmorgen 14 maart nog enkele korte verstoringen in het verlengen en reserveren. De huidige catalogus blijft tijdelijk op de achtergrond beschikbaar. Ook kun je de bibliotheekapp gebruiken voor het zoeken, verlengen en reserveren.

Nieuwe catalogus!