De nieuwe verhalenclub: Help! Ben ik verliefd? (9-12 jr)

zondag 9 april 2017
Bibliotheek Stad, het nieuwe lokaal
15.00 tot 16.00 uur

Lezen, luisteren, kijken of zelf schrijven? Een verhaal kun je op verschillende manieren beleven. Zit je in groep 6, 7 of 8 en verdwijn je graag in een goed verhaal? Wil je jouw favoriete verhalen delen in ‘Boekenbabbels’ of schrijven voor de eigen blog van de verhalenclub? Dan is de nieuwe verhalenclub echt iets voor jou! Elke tweede zondag van de maand van 15.00 – 16.00 uur in bibliotheek Stad

denieuweverhalenclub
Iedere maand neemt verhalenverteller Rudolf Roos je mee in spannende, fantastische, ontroerende en mooie verhalen. En bij een echte club horen natuurlijk ook een lekker drankje, clubnieuws, een eigen blog en nog meer bijzondere verrassingen.

Help! Ben ik verliefd?
Deze keer gaat de verhalenclub over vlinders in je buik, een rode kop krijgen en niet meer weten wat je moet zeggen. Inderdaad! Over verliefd zijn, dus… Nieuwsgierig geworden, kom dan voor luisteren en meepraten!

Eén ding staat vast: met de verhalen die Rudolf vertelt, krijg je alleen maar zin in méér verhalen en kun je niet wachten om thuis verder te lezen.

De verhalenclub begint altijd om 15.00 uur en rond 16.00 is het afgelopen. De lokalen zijn al open om kwart voor drie zodat je rustig tijd hebt om een plekje uit te zoeken en een lekker drankje te kiezen. Je kunt net zo vaak meedoen met de nieuwe verhalenclub als je zelf wilt. De laatste verhalenclub voor de zomer is op zondag 14 mei.

Kosten: € 2,50

Kaarten:

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de klantenbalies in de nieuwe bibliotheek of direct via iDeal

Koop kaarten via iDeal

Terug naar het agenda overzicht

De nieuwe verhalenclub: Help! Ben ik verliefd? (9-12 jr)